(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Likér z ledových kaštanů
Potřebné ingredience
250 ml šlehačky,1 Salko,3 ledové kaštany,4 kostičky hořké čokolády,1/2 litru rumu
Postup přípravy
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových
kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme
vychladnout a vlijeme SALKO a nakonec rum. Řádně promícháme, aby bylo hladké a
lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí
BAYLES a vaječné koňaky.
Navíc bez pudingů, vajec a podobných "kazících se" přísad.
Vynikající na dlouhé zimní večery nebo jako vánoční pití..o)
DOBROU CHUŤ!
kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme
vychladnout a vlijeme SALKO a nakonec rum. Řádně promícháme, aby bylo hladké a
lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí
BAYLES a vaječné koňaky.
Navíc bez pudingů, vajec a podobných "kazících se" přísad.
Vynikající na dlouhé zimní večery nebo jako vánoční pití..o)
DOBROU CHUŤ!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé